DE KOGEL IS DOOR DE KERK

38 jaar geleden begonnen in mijn eerste dienstbetrekking bij drs. D.E.J. Kramer registeraccountant.
35 jaar geleden mijn stap van werknemer naar ondernemer.
11 jaar geleden vanuit deWaardKramer adviseurs en accountants onder de naam Vercauteren Administraties verder gegaan.
Nu is de tijd gekomen om een stap terug te doen.

Vanaf 1 januari 2024 zal Patrick Klein, reeds directeur bij Vercauteren Administraties, mijn rol en mijn aandeel in de onderneming overnemen. Patrick is inmiddels 3 jaar bij ons in dienst en heeft ruime ervaring in de administratieve dienstverlening. Menigeen zal al kennis hebben gemaakt met Patrick het afgelopen jaar. Ik heb het volste vertrouwen, dat hij een goede opvolger van mij zal zijn.

Uiteraard blijf ik nog wel betrokken bij Vercauteren Administraties als adviseur en zal zeer regelmatig op kantoor zijn alleen wat minder frequent dan voorheen. Een aantal dossiers zijn het afgelopen jaar al overgedragen, een groot deel van mijn dossiers zal ik in het eerste halfjaar 2024 overdragen en een klein deel van de dossiers zal ik voorlopig onder mij houden. Mijn collega’s die nu werken aan uw dossier zullen ook na 1 januari 2024 uw dossier blijven behartigen, alleen de eindverantwoordelijke zal Patrick worden.

De naam Vercauteren Administraties zal voorlopig nog niet veranderen.

Ik wil u bedanken voor de prettige samenwerking en het in mij gestelde vertrouwen en zie u wellicht nog bij op ons kantoor.

Met vriendelijke groeten,

Jos Vercauteren

1
2
3
4
5
previous arrow
next arrow
Shadow