10 jaar Vercauteren Administraties

1 januari 2023 was het 10 jaar geleden dat Jos Vercauteren, samen met 5 collega’s van deWaardKramer adviseurs en accountants, Vercauteren Administraties begon. De drang om met een klein groepje collega’s samen te gaan was groter dan onderdeel te blijven van het grotere geheel.

Vanaf het begin staat het contact met de cliënten voorop. Op 1 oktober 2014 is Johan Passchier, ook met een vijftal collega’s, als vennoot toegetreden. Het bedrijf is sindsdien gegroeid naar het huidige aantal personeelsleden van 15. Nog steeds staat cliënt vriendelijkheid hoog in het vaandel hoewel dit in de huidige tijd niet altijd gemakkelijk is.

Dat niet alleen de cliënt vriendelijkheid belangrijk is maar ook de onderlinge sfeer op kantoor blijkt wel uit het feit dat van de 10 meegegane personeelsleden er nog 9 werkzaam zijn bij Vercauteren Administraties. De tijdens de 10 jaar aangenomen personeelsleden zijn ook nog vrijwel allemaal in dienst bij ons.

Het jubileum zullen we met de personeelsleden vieren met een driedaagse trip naar het zuiden van Europa.

Inmiddels is Patrick Klein toegetreden tot het management en is het de bedoeling dat hij op (korte) termijn de opvolger zal worden van Jos Vercauteren. De eerste stappen hiervoor zijn reeds succesvol gezet en menig cliënt heeft reeds kennis gemaakt met zijn kwaliteiten.

Sinds 1 januari 2020 is Vercauteren Administraties gevestigd in het Castellum gebouw, Loire 184 te Den Haag.

 

 

 

Terug naar startpagina